Zilveren trouwringen

 

Zilver is spreken, zwijgen is goud. Op uw huwelijksdag verdienen u en uw partner enkel het beste. Hoewel gouden trouwringen al eeuwenlang de norm zijn, is het uiteraard mogelijk om ook trouwringen te vervaardigen uit andere materialen en edelmetalen.

Waarom kiezen voor zilveren trouwringen

Waarom zou u kiezen voor zilveren trouwringen? We beantwoordden deze vraag meteen met een tegenvraag. Waarom zou u dat niet doen? Zilver beschikt over een sprekende uitstraling en is evenzeer een edelmetaal als goud. Bovendien is het al langer duidelijk dat het niet al goud is wat blinkt. Zilveren trouwringen staan voor een persoonlijke esthetische keuze die u samen met uw partner neemt.

Welke mogelijkheden biedt zilver voor trouwringen?

Zilver heeft niet alleen een zachte uitstraling die zeker bij een huwelijk past, het is ook voordeliger van prijs dan goud. Bovendien is het duidelijk dat niet iedereen van de gele kleur van goud houdt. Met zilver hebt u een alternatief dat in vele gevallen beter bij uw bruidskleding of huwelijkspak past dan goud. Zo kunt u in stijl van uw huwelijksdag genieten en hebt u bijkomend een juweel dat u uiteraard uw hele leven lang kunt dragen.