Solitaire trouwringen

Wat zijn het precies?

Wanneer je de woorden solitaire trouwringen leest, dan kan dit misschien op het eerste zicht een beetje gek overkomen. Trouwringen zijn nu niet bepaald een solitair gegeven. Waarom worden solitaire ringen dan solitair genoemd?

Een solitaire ring is een ring met een decoratief element of steentje dat het focuspunt van de ring is. Solitaire trouwringen zullen dus opvallen door de aanwezigheid van een ingezet steentje of een ander diamanten accent. Door dit bijzonder accent, krijgt de solitaire ring een bijzondere uitstraling die verder gaat dan het klassieke gegeven van trouwringen.

Leg uw hart en ziel in solitaire trouwringen

Dankzij de bijzondere accenten, kunt u in de stenen of versierselen die u in een solitaire ring laat inzetten als het ware uw hart en ziel blootleggen. Daardoor zijn deze uiterst mooie en verfijnde ringen bijzonder geschikt als trouwringen. Solitaire ringen zijn als u het ons vraagt, het neusje van de zalm onder de trouwringen. Ze zijn zowel sjiek, gedistingeerd, creatief en laten veel ruimte om de trouwringen te personaliseren door een vakmensen zoals wij.

 

Combineren met solitaire trouwringen

Wanneer de bruid kiest voor een solitaire trouwring, dan is het nodig dat de bruidegom voor een andere ring kiest. Solitaire trouwringen zien er allesbehalve mannelijk uit. Misschien kan er gekozen worden voor een trouwring die vervaardigd werd uit hetzelfde materiaal als de solitaire ring met uitzondering van het inzetstuk.

Welke ringen u ook kiest voor uw huwelijk, wij zijn er zeker van dat u met solitaire ringen het beste in huis haalt op het gebied van sierlijke, gedistingeerde trouwringen.