Klassieke trouwringen

Klassieke trouwringen

Bij klassieke trouwringen wordt vaak gedacht aan de traditionele geelgouden ringen uit 18 karaats goud. Deze ringen al dan niet met inscriptie van de trouwdatum en de namen van de partners, stralen zowel eenvoud als sierlijkheid uit. Dit soort klassieke trouwringen is van alle tijden en valt dus nooit uit de toon. Dit zijn ringen die werkelijk een leven lang gedragen kunnen worden.

Waarom kiezen voor klassieke trouwringen?

Tegenwoordig bestaan er verschillende soorten trouwringen in diverse uitvoeringen. Momenteel hebben u en uw partner werkelijk de keuze uit diverse materialen en vormen, waarbij er in bepaalde omstandigheden ruimte bestaat voor een gepersonaliseerd ontwerp. Hoewel de trouwdag de belangrijkste dag van ons leven is, is niet iedereen meteen te vinden voor een persoonlijk ontwerp speciaal voor die dag. Sommige mensen zijn nu eenmaal niet avontuurlijk aangelegd, en daar is niets mis mee. Wanneer u en uw partner alles stijlvol willen houden zonder bijkomende tierlantijntjes, dan zijn klassieke trouwringen een prima oplossing.

memoire ringen

Welke mogelijkheden hebt u met klassieke trouwringen?

Klassieke trouwringen zijn vaak gladde trouwringen. Meestal worden ze uitgevoerd in geelgoud. Afhankelijk van de grootte van uw handen of de dikte van uw vingers kunt u kiezen voor smalle dunne ringen of bredere en robuustere uitvoeringen. Wanneer u toch voor een bijkomend decoratief element wilt kiezen, kunt u een steentje zoals een diamantje laten zetten in uw ringen. Uiteraard bent u daar vrij in.